Un actor și o femeie cu gust de lapte la Orhei

martie celebrity

Vă mai amintiți afișul care a făcut posibilă întâlnirea dintre orheieni și actorul Viorel Cozma la braț cu scriitoarea și prezentatoarea TV Zina Bivol?! 🙂

Da, știu, că a trecut ceva timp de atunci, dar am așteptat aceste minunate fotografii pentru a scri articolul.

Mie însă, nici un timp din lume nu-mi va scoate din minte și suflet aceste imagini și acel Eveniment. A fost unul plin de Primăvară, Poezie, Dragoste, Pasiune, cu miros de flori și gust de lapte 🙂 . Cu oamenii mei minunați care au fost la eveniment și care fac parte zi de zi din Clubul #nicio_zi_fără_lectură 💛.

IMG_6651-01

Așa cum vă amintiți, Evenimentul a avut loc pe 17 martie la Celebrity Karaoke Bar.
Un altfel de eveniment și cu altfel de invitați.
Ferm declar, așa cum i-am spus și Zinei exact după eveniment, dragii mei Zina Bivol și Viorel Cozma, eu m-am îmbolnăvit frumos de voi 😍.

Istoria colaborării noastre începe încă din februarie, când nu am putut să merg la lansarea de carte a Zinei de la Chișinău, care a vut loc la Teatrul Geneza Art, deși îmi doream enorm de mult. Despre acea lansare spectaculoasă puteți vedea aici.

Eu, însă, mi-am pus ca scop, ca repede să aduc cartea și femeia cu gust de la lapte acasă la Orhei. Și mi-a reușit atât de bine, pentru că Zina e foarte receptivă și pregătirea pentru lansarea noastră am făcut-o minuțios împreună la telefon și prin zeci de mesaje. Din discuțiile noastre Zinei i-a venit ideea de a-i da lui Viorel rolul principal al evenimentului, pentru că chiar și în titlu, Viorel are prioritate 🙂 , „un actor” și apoi „o femeie cu gust de lapte” 🙂 . Dacă pentru ei doi a fost o premieră să-și recite poezii unul altuia în public, atunci pentru noi a fost magnific. Pentru că, de această dată, în timp ce toată lumea servea ceai, cafea și biscuiți, la un moment dat, fără „bună ziua” și prezentări, s-a stins lumina în sală, s-a aprins cea din scenă și exact ca la un spectacol, eroii noștri ne-au încântat cu frumoasele poezii din cartea pe care o lansam.

Toată lumea afost în totalitate absorbită de dragostea și frumusețea celor doi soți. De altfel, de asta nici nu ați văzut până acum nicăieri postate poze sau video cu telefonul 😀 . Chiar îmi părea rău că s-a trecut așa eveniment fără nici un live și poze zero pe instagram sau facebook, de care să mă supăr că lumea nu mențonează unde a fost și ce a făcut (ca de obicei) 😀 . Toate telefoanele au rămas înghițite de buzunare și genți, iar publicul s-a simțit ca la un adevărat spectacol.

VD (5)

Chiar și eu, mută și cu pielea de găină, de admirație și drag 🤗.

VD (22)

Și dacă n-aș fi avut obiceiul să dărui flori, cred că acum, l-aș fi inventat special pentru ei doi 🙂 . Deși avem flori la toate evenimentele noastre și le oferim cu tot dragul tuturor invitaților, aici florile au fost parcă un tot întreg și au venit împreună cu aplauze la pătrat 🙂 .

Am o poză care mi-i tare dragă și demonstrează că conexiunea dintre un actor, o femeie cu gust de lapte și un club de lectură, a fost una tare bună. Și încă îmi amintesc și momentul căruia se datorează această fotografie plină de viață și zâmbet 🙂 .

VD (49)

Deci, înțelegerea noastră cu Zina a fost, ca să nu divulgăm secretul, că eroii noștri sunt soț și soție. Dar din motiv că, înțelegearea am împărțit-o doar la două 🙂 , Viorel din prima a împărțit secretul la 30 și ceva de femei 😀 . Așa că nouă cu Zina nu ne-a rămas decât să ne amuzăm și discutăm mai apoi despre ceea ce e cel mai frumos în Univers: dragoste, familie, copii și multă pasiune.

Acest frumos cuplu crește doi băieței minunați și plini de energie, dar asta nu-i împiedică să-și construiască o carieră și să dăruie oamenilor frumosul și poezia.

Despre Zina am aflat că, această carte „Femeia cu gust de lapte„, a fost visul ei și a știut sigur că la vârsta de 30 ani se va întâmpla cu ea ceva miraculos. Și a fost. Pentru că cartea nu e una simplă, ci o carte-vlog, prima, de altfel, atât pentru Republica Moldova, cât și România.

La eveniment cititorii s-au putut bucura și de o altă cărțulie a Zinei Bivol „Fereastra cu lentile”.

Și dacă unele femei stăteau la coadă după cărți și autografe, atunci altele la făcut poze cu eroul nostru din poveste 😍 , care de altfel este actor la tetrul Geneza Art. Puteți să-i urmăriți activitatea aici. Și chiar să mergeți la teatru, acum are unul din rolurile principale în spectacolul „Parfumerul”.

Scriitoarea Zina Bivol nicidecum n-a rămas fără poze, aprecieri și chiar ciocolate cu numele ei 🙂 .

Câte poze n-ar face ei separat, oricum împreună sunt extrem de frumoși.

Și chiar dacă acesta e primul meu articol în care atașez mai multe poze decât scriu, oricum las mai jos încă una prin care vreau să mulțumesc din tot sufletul eroilor mei pentru prezență și emoțiile unice care le-am trăit împreună. Vă cuprind cu mare dor.

VD (214)

Foto: Tatiana Topală

Un mulțumesc special am pentru membrii Clubului #nicio_zi_fără_lectură și pentru toți oaspeții Evenimentului „Un actor și o femeie cu gust de lapte”.

Recunoștință și mulțumire Olesei Nedelcu pentru locație, dar și tuturor partenerilor fără de care acest eveniment nu ar fi avut loc:

Alte momente, care au dat culoare și feerie evenimentului, le las în culise 😋 . Iar la următoarele evenimente te aștept și pe tine 🙂 .

Cu drag de voi, fondatoarea Clubului #nicio_zi_fără_lectură, Victoria Donțov.

Reclame

Un gând despre „Un actor și o femeie cu gust de lapte la Orhei

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: